У Києві чоловік який постачає хліб у магазин перекладав його з автомобіля у візок голими руками.

Відповідні кадри опублікували в телеграм-каналі "Х**ий Київ".

Так, в мережі з'явилися кадри як у Києві чоловік, який розвозить хліб в супермаркети перекладав його з свого автомобіля у візок просто голими руками. Зазначимо, що хліб при цьому ніяк не був упакований.

Фото Х**ий Київ


Також невідомо що це за візок в який він вантажив хліб, адже на ньому може бути безліч мікробів. Особливо, зараз, у період пандемії коронавірусу, коли неодноразово наголошують про важливість дотримання гігієни.

Фото Х**ий Київ

Після того, як чоловік виклав весь хліб з автомобіля, то контейнер в якому він розвозив хліб, поставив просто на землю, щоб дістатися до іншого товару.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото Х**ий Київ


"Хліб можна просто руками перекидать, а якщо не влізе, так притоптати ногами! Піддони на землю... пох*й на все, карантин для довбо*бів?", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Х**ий Київ".

Фото Х**ий Київ

Нагадаємо, таксисти в Харкові заламали дикі ціни, городяни оніміли від нахабства, - "бажаємо удачі в метро".

Як повідомляв Знай.ua , львів'ян залишили без зарплат в розпал карантину - ні грошей, ні гречки.

Знай.ua писав, Комаровський дав цінні поради батькам на час коронавіруса - прогулянки, безпека та імунітет.