У столиці ввели безпрецедентні заходи із запобігання поширенню смертельно небезпечного захворювання – коронавіруса. У зв'язку з карантином ввели обмеження на пасажирські перевезення, а метрополітен закрили зовсім. У зв'язку зі сформованою ситуацією мер столиці Віталій Кличко провів брифінг для преси.

Зокрема, столичний градоначальник відзначив, що лише за минулий тиждень було проведено 230 експрес-аналізів на коронавірус. Закуплено майже чотири десятки нових машин швидкої допомоги, оснащених апаратами штучної вентиляції легенів.

Також мер заявив, що організовуються перевезення людей на роботу. Громадяни можуть отримати консультацію за їх цікавлять питань в мерії, але тільки в онлайн-режимі.

Місто отримав 62 тисячі медичних масок, наступного тижня очікується поставка ще 100 тисяч.

З приводу транспортного колапсу Кличко зазначив, що «багато приватні перевізники скоротили кількість автобусів», і пообіцяв вжити заходів для організації перевезення людей по місту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

❓Життя міста в умовах тимчасових обмежень ❓Заходи безпеки для упередження поширення коронавірусу в Києві ❓Як ходитиме громадський транспорт і де Київ братиме медичні маски?

Geplaatst door Віталій Кличко op Donderdag 19 maart 2020

«Здоров'я - це найголовніше, що у нас є», - Кличко побажав всім присутнім на брифінгу.

Як повідомляв Знай.uа якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які масках та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба сообщила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Всі будуть завозити в необхідних кількостях.