У Києві затримали кримінальний дует ромів, який обкрадає громадян у підземних переходах та маршрутках. Про це написали у спільноті «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Ідуть в одному напрямку разом, як тільки бачать «жертву» - розділяються, але тримають відстань не більше одного метра між собою. Він - штовхає на неї, а вона в цей час - краде. Отакий простий симбіоз», - написали автори посту, зазначаючи, що найчастіше парочка промишляє таким чином у місцях, де прохід вузький – наприклад, у підземних переходах.

За інформацією авторів, пара ромів – уродженці міста Берегового Закарпатської області. Столичні правоохоронці затримали обох злочинців, їм загрожує покарання, а викрадений ними гаманець повернеться до своєї власниці – киянки 1988 року народження.

«На щастя, у цієї історії щасливе завершення - тут злочинне діяння із міста Берегове потрапило у пильне око правоохоронців, які «собаку з‘їли» на подібних злочинах, а тому - викрадений гаманець, із усім присутнім у ньому, зовсім скоро повернеться до законної володарки», - написали у пабліку.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Зазначається, що затримані - раніше судима за крадіжки Зуєва Оксана 1995 року народження та Дементер Михайло, 1997 року народження.

«Хоп-хей-ла-ла-лей по пиці потрібно надавати швидше», «Суд Лінча - тоді може схаменеться ця мразота», «Якщо вночі зустрінеш, сам усе віддасиш!», «Відрубайте руки!», - наполягають у коментарях обурені кияни.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зробив заяву у Верховній Раді щодо коронавірусу. За яких умов в Україні введуть надзвичайний стан через коронавірус. Шмигаль заявив про повну готовність.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чим обернеться коронавірус для України, Романенко показав основні виклики Зеленському

Також "Знай.ua" писав, Раду відправляють на карантин через коронавірус — Білецький з Нацкорпусу поставив вимогу. Національний Корпус домігся призупинення роботи Верховної Ради.