У Києві медсестри планують звільнятися через припинення транспортного сполучення в області.

Карантин у Києві через поширення коронавірусу діє з 12 березня до 3 квітня, та у відповідності з прийнятими обмежувальними заходами міжміські пасажирські перевезення зупинили свою роботу. Таким чином, багато жителів області, які працюють у столиці, зіткнулися з серйозними труднощами.

Через ситуації з транспортом медсестри однієї зі столичних лікарень змушені були добиратися на роботу на таксі, а витрати брали на себе пацієнти. Про це розповіла волонер і співзасновник громадської ініціативи "Бути поруч" Анна Карашивска у своєму Facebook.

скріншот з Фейсбуку
скріншот з Фейсбуку

Користувачі мережі активно коментують пост волонтерки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот коментаря
скріншот коментаря

скріншот коментаря
скріншот коментаря

скріншот коментаря
скріншот коментаря

За її словами, медсестри клініки навіть планують звільняти з 23 березня.

"Сьогодні пацієнти, які проходять гемодіаліз в одній зі столичних лікарень, скидалися готівкою на оплату таксі медсестрам відділення. Всі медсестри - з Київської області. Вони відмовляються виходити на роботу і збираються звільнятися вже з понеділка", - йдеться в повідомленні.

Піст також був продубльований і для Київської міської державної адміністрації, мера столиці Віталія Кличка і Департаменту охорони здоров'я Києва.

Користувачі соцмереж відзначають, що небайдужі громадяни готові на своєму авто підвозити співробітників медустанов жителів області - на роботу і назад. Також звучить обурення, що керівництво лікарні повинно було підготуватися до подібної ситуації і заздалегідь продумати механізм дій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Затримка дихання і багато води – лікар розвінчав самі безглузді міфи про діагностиці коронавіруса

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус косить українців за лічені кілометри від Львова - у Чернівцях померла жінка заражена, страхітливі подробиці

Також «Знай.ua» писав, що Хитруни прикинулися хворими коронавірусом і просочилися в засекречене місце, відео