Міська влада Києва виділила на реконструкцію Мосту Патона понад п’ять мільярдів гривень. Про це пише на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook ветеран АТО та блогер Сергій Бригадир.

«Знову міст. Знову мільярди. Знову питання. Друзі, для зйомки наступного матеріалу шукаю профільних експертів для коментаря стосовно запланованої київською владою реконструкції Мосту Патона за 5 мільярдів 91 мільйон гривень», - написав активіст.

Він також додав, що до міської влади є щонайменше два основних питання. І одне з них – чому не повернуть такий необхідний в умовах карантину та зупинки метрополітену трамвай у напрямку Лівого берега?

Скрін, Facebook Сергій Бригадир
Скрін, Facebook Сергій Бригадир
Скрін, Facebook Сергій Бригадир

Скрін, Facebook Сергій Бригадир
Скрін, Facebook Сергій Бригадир
Скрін, Facebook Сергій Бригадир

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

«Основних питань два: п’ять мільярдів гривень - це взагалі як? І якщо влада вже вбухує такі шалені кошти в реконструкцію мосту Патона, то чому не повертає трамвай (привіт закрите на карантин метро і місто Лівий берег)», - додав Бригадир у своєму пості.

Нагадаємо, раніше Кияни в паніці розкупили "панацею" від коронавірусу - ні масок, ні антисептиків, тривожні кадри з порожніх аптек.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Рада ухвалила закон для запобігання коронавірусу — без метро, автобусів і ресторанів.

Також «Знай.uа " писав, що У Києві тотальний карантин - чи закриють метро і що буде з транспортом паралізованої коронавірусом столиці.

Нагадаємо,що Зеленський таємно зустрівся з олігархами, коронавірус завітав до Києва, бебі-бум на карантині - головне за ніч.