У Києві триває другий день транспортного колапсу, спровокованого карантинними заходами через поширення смертельно небезпечного коронавірусу. Зокрема, було закрито метрополітен і введені обмеження на кількість пасажирів у маршрутках, трамваях та тролейбусах. У зв'язку з потребою потрапити на роботу кияни вишиковуються у величезні черги на зупинках громадського транспорту, порушуючи будь-які карантинні заборони. Про це пишуть у телеграм-пабліку «Київ зараз», публікуючи відповідне відео.

«Це вже Лівий берег. Скільки треба автобусів, щоб відвезти всіх людей, не порушуючи закони карантину (10 осіб за раз)?», - пишуть обурені автори повідомлення.

На опублікованих кадрах – величезна черга киян, які чекають можливості доїхати на роботу. За приблизними підрахунками, на зупинці зібралося не менше двох сотень пасажирів. Далеко не всі з них – в захисних масках, а рекомендованої медиками відстані у два-три метри один від одного люди не дотримуються зовсім.

Як повідомляв Знай.uа якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які масках та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба сообщила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Всі будуть завозити в необхідних кількостях.