З 18 березня у всіх українських містах закрили метро і ввели додаткові карантинні заходи через пандемію коронавірусу. Через це пасажирів в наземному транспорті Києва стало набагато більше.

Київ другий день без метро, фото Київ Зараз


Так як на час карантину у відповідності з розпорядженням Кабміну за один раз перевозити в салоні маршрутки можна до 10 пасажирів, а в салоні тролейбуса до 20, транспорту на всіх не вистачає.

Київ другий день без метро, фото Київ Зараз


На зупинках зібралося безліч людей, які намагаються дістатися до роботи. За всіма подіями спостерігає київська поліція, вона повинна стежити за тим, щоб у громадському транспорті не превищувалась дозволена кількість пасажирів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Також відзначимо, що кияни майже не використовують медичні маски в громадському транспорті або коли знаходяться в колі великого скупчення людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.ua , де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.ua писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавіруса - обіцяють роздавати безкоштовно.