Київський лікар визнала, що коронавірус швидко поширюється в столиці. Про це пише телеграм-паблік Kyiv NEWS, посилаючись на повідомлення лікаря однієї з київських клінік Тетяни Рослякової.

За її словами, в реанімаціях столиці збільшилася кількість пацієнтів з пневмоніями. При цьому в медустановах не поспішають проводити тести на коронавірус, відкладаючи їх на крайній випадок. Вона додала, що найсильніше від коронавірусу страждають онкохворі, люди похилого віку і ті, хто вже має хронічне захворювання. Цим групам населення загрожують найважчі наслідки після небезпечного коронавірусу.

В якості прикладу вона розповіла про жінку пенсійного віку, яку госпіталізували в реанімацію і майже тиждень лікували від двосторонньої пневмонії. Тільки після довгих роздумів їй провели тест на коронавірус, так як «їх завезли всього 11». Результат виявився позитивним.

Скрін, телеграм-паблік Kyiv NEWS

Весь цей час, поки у жінки не діагностували коронавірус, її відвідували друзі, рідні, з нею контактував медперсонал клініки. Це означає, що випадків захворювання коронавірусом в Києві буде значно більше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.