Поки весь світ бореться з пандемією смертельно небезпечного коронавіруса, а в українських містах один за одним вводять суворі карантини, столичні закохані примудряються перетворити кризову ситуацію в родзинку свого весілля. Про це пишуть у телеграм-пабліку «Київ сьогодні».

Наголошується, що днями столична пара зареєструвала факт шлюбу в одному з Палаців одружень. Особливістю церемонії було те, що і молодята, і співробітник, що реєєстрував шлюб, і всі гості свята були в медичних масках і одноразових гумових рукавичках.

«У Києві молодята прийшли на весілля в рукавичках і масках. Повага і злагода та любов молодій сім'ї», - зазначили автори поста в «Телеграмі».

Фото: телеграм-паблік «Київ сьогодні»

Варто відзначити, що гостей на церемонії одруження було небагато – не більше десятка осіб, відповідно з карантинними вимогами.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.