Київрада вже планує ряд спецзаходів, які необхідні для подальшої роботи столичного метро та "Київпастрансу". Про це заявив секретар Київради Володимир Прокопів на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз разом з колегами ми розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями", - повідомив чиновник.

За словами Прокопіва, потрібно просити Кабмін внести зміни в ухвалу. Метрополітен повинен обслуговувати людей, які працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста, вважає секретар Київради.

Метро, скріншот: YouTube
Метро, скріншот: YouTube

Згідно інформації, розробляється план і для "Київпастрансу", щоб столиця змогла забезпечити підвезення медперсоналу в лікарні столиці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Близько половини медбратів і медсестер київських лікарень доїжджають на роботу з сусідніх областей. Ці люди критично необхідні нам на своїх робочих місцях", - зазначив Прокопів.

Про метрополітен

Кияни! Ми чуємо ваші скарги щодо закриття метро. Непрацюючий метрополітен – величезна проблема для міста. Але київська влада змушена виконувати постанову Кабінету міністрів. Особисто я проти того, щоб метрополітен був повністю закритим. Зараз разом із колегами ми напрацьовуємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями. Метрополітен повинен обслуговувати людей, які працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста. У столиці існує ще одна проблема. Близько половини медбратів та медсестер київських лікарень доїжджають на роботу із сусідніх областей. Ці люди критично необхідні нам на своїх робочих місцях. Через це ми також розробляємо програму для Київпастрансу, аби місто змогло забезпечити підвіз цих людей на роботу і з роботи. #Прокопів #київрада #менджерстолиці #карантин #метро #київ

Geplaatst door Володимир Прокопів op Woensdag 18 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як курсуватиме наземний транспорт у Києві на час карантину, повний список маршрутів.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярний міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" буде скасовано або перенесено на наступний рік.

Також портал Знай.uа писав, що 3 квітня карантин буде продовжено, ще два-три тижні доведеться посидіти вдома. РНБО готує документ, який передбачає відповідні заходи.