У Києві неадекватний чоловік намагався вчинити відразу два злочини, жертвою одного з яких міг стати маленька дитина. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний».

Наголошується, що все відбулося в Подільському районі. Прибулі за викликом жінки поліцейські встигли затримати 31-річного чоловіка, накинувся на її восьмирічного сина і спробував його вкрасти. Жінці вдалося відбити хлопчика у нападника, який твердив, що «хоче дитини».

Наголошується, що всього через півгодини після нападу на дитину той же злочинець напав на дорослого чоловіка у під'їзді його ж будинку, і спробував її зґвалтувати. У поліції зазначають, що нападник – місцевий житель, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вживання та розповсюдження наркотиків.

У паблике відзначають, що кілька днів тому в тому ж районі зґвалтували дівчинку, а дорослого чоловіка нападник міг переплутати з підлітком.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Він хворий, весна, загострення», «Пробачити і відпустити не наші методи…опустити, обоссать і двома березами розірвати!», «У зону його в барак хоча б на одну ніч», «Скоро таких повно буде на вулиці як психлікарні закриють», - коментують кияни.

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також «Знай.ua» писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро