У Києві з-за карантину закривається не тільки метро, а й багато установ, фірм і служб. Людей масово отруюють на карантин, при цьому вони змушені працювати віддалено – через інтернет. Столичні провайдери прийняли рішення не відключати за несплату тих абонентів, які не встигнуть оплатити їх послуги вчасно через карантин.

Про це повідомили ряд столичних інтернет-провайдерів. Навіть якщо на вашому рахунку від'ємний баланс, користуватися інтернетом ви зможете безкоштовно до кінця карантину.

Служба підтримки продовжить надавати свої послуги так само, як це було до введення обмежувальних заходів. Однак роботу центрів обслуговування клієнтів все-таки вирішили тимчасово закрити.

«Шановні абоненти, у зв'язку з карантином ми не будемо обмежувати доступ в мережу інтернет в разі несвоєчасної оплати послуг протягом карантину до 3 квітня включно», - повідомляють провайдери, закликаючи користуватися для оплати послуг інтернет-банкінгом, не виходячи з дому на вулицю, щоб уникнути інфікування небезпечним вірусом.

Крім того, ряд провайдерів вирішив тимчасово скасувати кодування цифрових телеканалів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.