Закриття метро і обмеження на перевезення пасажирів в громадському транспорті спровокували великі скупчення людей на зупинках і на узбіччях доріг. Фото транспортного колапсу опублікували в співтоваристві «ЙАД» в «Телеграмі».

«Сьогодні в Україні закрито метро, обмежено сполучення між містами, транспорт ходить з перебоями. Хотіли, щоб не було скупчень людей - результат на фото», - пишуть автори посту.

При цьому в паблике додають, що штрафи за ігнорування норм і вимог карантину в Україні становлять від 17 до 34 тисяч гривень для звичайних людей, для посадових осіб – від 17 до 170 тисяч гривень.

За порушення санітарних норм і правил щодо запобігання інфекційних захворювань можуть оштрафувати на 17-51 тисяч гривень.

«Запроваджується кримінальна відповідальність за зараження вірусом Covid-19 – штрафи від 17 до 51 тисяч гривень, або тюремний строк до восьми років, якщо дії призвели до чиєїсь смерті», - нагадують автори посту.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому вони додають, публікуючи фото черги: «Кого оштрафувати за цю чергу і скільки там заражених? Типова картина для будь-якого міста сьогодні».

Фото: «ЙАД» у «Телеграмі»
Фото: «ЙАД» у «Телеграмі»
Фото: «ЙАД» в «Телеграмі»

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.