В магазинах популярної мережі супермаркетів «АТБ» ухвалили рішення обмежити кількість продукції, що відпускається в одні руки. Про це повідомили кияни в телеграм-каналі «Коронавірус Київ».

Наголошується, що таке оголошення з'явилося в супермаркеті «АТБ», розташованому на вулиці Лаврухіна у Києві.

««АТБ» вводить обмеження на продаж продукції. Надіслав передплатник з «АТБ» на Лаврухіна», - пишуть автори посту, публікуючи фотографію відповідного розпорядження на дверях магазину.

Фото оголошення в телеграм-каналі «Коронавірус Київ»
Фото оголошення в телеграм-каналі «Коронавірус Київ»
Фото оголошення в телеграм-каналі «Коронавірус Київ»

«З метою забезпечити можливість населення придбати всі необхідні товари, з 18.03.2020 вводиться обмеження на продаж товару», - йдеться в оголошенні, фото якого опублікували в телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

зокрема, такі товари, як пиво, вода та інші напої в пластиковій тарі будуть відпускатися не більше, ніж по 12 пляшок в одні руки.

Всі інші товари обіцяють відпускати в кількості до п'яти штук на одного покупця.

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.