З 17 березня в Києві вводять жорсткі карантинні заходи, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції. У різних містах країни закривають усі заклади, крім продуктових магазинів, аптек і заправок.

У зв'язку з цим у Києві з 17 березня до 3 квітня закриють метрополітен. Таке рішення було прийнято на вечірньому засіданні Кабміну.

"Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків", - написав мер Києва Віталій Кличко.

Віталій Кличко, скріншот з відео
Віталій Кличко, скріншот з відео


Варто відзначити, що на цей час київське метро працює в штатному режимі, але вже з 23:00 години київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів до 3 квітня.

"Наземний пасажирський транспорт працює в штатному режимі, дублюючи лінії метро. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих - користуватися засобами індивідуального захисту", - додав Кличко.

Друзі! Київ живе в умовах суворих обмежувальних заходів. Згідно рішення урядової комісії з техногенно-екологічної...

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 17 maart 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус вже в Києві, двоє інфікованих доставили в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як зробити антисептик від коронавіруса будинку.

Також Знай. ua писав, що Атаманюк вказав на наслідки епідемії коронавіруса в Україні.