У Києві в одній із місцевих лікарень відмовляються обслуговувати пацієнтів старше 60 років до кінця карантину.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Коронавірус Київ".

Так стало відомо, що в Києві в одній з лікарень не хочуть приймати пенсіонерів. Все це пов'язано з можливістю розповсюдження вірусу серед груп ризику – громадян старше 60 років.

Оголошення в київській лікарні

Так у столичному закладі з'явилося оголошення про те, що приймати пацієнтів старше 60 років в медустановах не будуть.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Оболонський район, Київ. Одна з лікарень. Якщо тобі 60 і більше років, то тобі все, вмирай в будинку", - пише користувач мережі.

Скріншот поста

Зазначимо, що з 17 березня в Україні вводяться жорсткі карантинні заходи. У містах закриваються всі установи крім аптек, продуктових магазинів і заправок. Також закривається метрополітен і скасовується міжобласне і міжміське сполучення.

Також Знай.ua писав, у Чернівецькій області зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом В Україні підтвердили ще два випадки зараження небезпечною інфекцією