У Києві вже кілька днів оголошений карантин через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим городянам радять, як можна довше залишатися вдома і не залишати його без особливої на те потреби. Але, мабуть, не всі дотримуються цих порад.

Про це повідомляє Телеграм-карнал "PavlovskyNews".

Так, рано вранці в понеділок, 16 березня на залізничній станції Святошино не проштовхнутися. Пасажирів хоч і менше стало ніж зазвичай, але все одно людей досить багато.

Як працює карантин у Києві, фото PavlovskyNews

В електричці порожніх сидячих місць практично немає. При цьому зазначимо, що контролери і пасажири їдуть без масок. Пасажири електрички - люди дорослого віку. Через скасування занять студентів і учнів шкіл немає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як працює карантин у Києві, фото PavlovskyNews

"Як показало опитування на нашому телеграм-каналі, 66% людей все одно змушені їхати на роботу, незважаючи на карантин", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "PavlovskyNews".

Основні заходи для захисту від нової коронавірусної інфекції від ВООЗ

Регулярно мийте руки

Дотримуйте дистанцію в громадських місцях

По можливості, не чіпайте руками очі, ніс і рот

Дотримуйтесь правил респіраторної гігієни

При підвищенні температури, появи кашлю та утрудненні дихання якомога швидше звертайтеся за медичною допомогою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше