Через пандемію коронавірусу попит на медичні маски виріс в рази. Через це недобросовісні постачальники вирішили скористатися цим положенням та в рази підвищили ціни на маски.

Відповідні фото розмістили в Телеграм-каналі "Х**ий Київ".

Спалах коронавірусу не на жарт налякав не тільки українців, а і весь світ. Через це люди десятками змітають продукти харчування, різні препарати, антисептики та медичні маски. Останні насилу можна знайти в Києві, адже як тільки аптеки отримують товар, то їх тут же розкуповують.

Фото телеграм-каналу Х**ий Київ

Через такий попит на медичні маски ціни на них зросли в кілька разів. Наприклад, у київському супермаркеті Novus можна придбати цілу пачку масок, але за космічні 1200 гривень. Таким чином виходить, що одна маска коштує 24 гривні, адже в пачці всього 50 штук.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Чому б не продавати маски по 200 гривень за штуку? Цікаво, яка собівартість виробництва, 70 копійок за одиницю? Зайшов за покупками в Novus ", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше