Анонсована днями тотальна обробка під'їздів житлових будинків дезінфікуючими розчинами в Києві на повірку виявилася черговою піар-компанією чиновників, повідомляють у пабліку «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Днями міська влада анонсувала роботи по дезінфекції під'їздів житлових будинків для того, щоб уберегти жителів від коронавіруса. Багато хто сприйняв це скептично. І як з'ясувалося, не безпідставно. Так, вчора в одному з будинків Святошинського району вдалося зафіксувати весь процес "обробки". Головне в цій справі - створити видимість роботи і зробити фотозвіт для начальства», - пишуть автори посту.

«Підозрюємо, що так роблять і в інших районах столиці», - додають в паблике.

На днях городские власти анонсировали работы по дезинфекции подъездов жилых домов для того, чтобы уберечь жителей от коронавируса. Многие восприняли это скептически. И как выяснилось, не безосновательно. Так, вчера в одном из домов Святошинского района удалось зафиксировать весь процесс "обработки". Главное в этом деле - создать видимость работы и сделать фотоотчёт для начальства. Подозреваем, что также делают и в других районах столицы.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 15 maart 2020

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Та ніякої дезінфекції ніхто в під'їздах не робить! Це як дорогу "ремонтують" від Московського мосту в бік Петрівки: пасії начальників "Оболонського ШЕД" виставляють в інтернеті - куди йдуть/витрачають гроші, виділені на такі ремонти...», «У нас і не заглядають, якщо віником хоч десь махне - вже рай», «І сміх і гріх! Ще б батюшку з кадилом взяли, толку було б більше», «Не, у нас на першому поверсі смерділо дезінфекторами, а в ліфті хтось протер ганчіркою панель з кнопками виклику поверхів... було бридко торкатися - вся панель у брудних патьоках..., по-моєму, спеціально робляться протилежні дії. Даєш бруд і заразу у кожен ліфт!», - зауважують кияни.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що співробітник ВООЗ розкрив страшну правду про коронавирус: влада Китаю намагалися під тиском змусити його замовкнути, зменшивши масштаби трагедії, однак він знайшов спосіб розкрити світові правду. Все набагато гірше, ніж ми з вами думали...

Також портал Знай.uа писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Італії через коронавирусний карантин люди спустошили полиці супермаркетів

Також Знай.іа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути.