У Києві чоловік, як ні в чому не бувало, вигулював на повідку справжнісінького леопарда. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Владлена Книша, яке він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, незвичайна парочка була помічена на столичних вулицях вранці, 14 березня. Власник нестандартного вихованця вигулював небезпечну тварину без намордника, на повідку.

"Ранок. Центр столиці. Хлопець просто гуляє з ручним леопардом. На питання, як з ним справляється, відповідає, що у нього він не один", - повідомляє автор посту.

Geplaatst door Vladlen Knysh op Vrijdag 13 maart 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Facebook

Коментатори неоднозначно поставилися до ідеї тримати в столичній квартирі велику хижу тварину, нехай навіть ручну. Одні захоплювалися і говорили, що теж хотіли б такого вихованця, а інші – що це вкрай необдуманий вчинок, адже тварина може напасти на перехожих.

«Якщо регулярно годувати м'ясом, то він ні на кого не нападе. А хто скаже, що по природі він хижак, є маса способів довести зворотне. Їх, як котів, вирощувати. Собаки більше людей покусали і вбили, ніж хижі тварини. Це ми звикли, що леопард – хижак, а раптом він – мила киця? І, може, їсть котячий корм», - припускає одна з користувачок.

Нагадаємо, Пес-Ейнштейн підкорив світ суперздатності, що під силу самої розумної тварині. Власник запевняє, що всьому собака по імені Віскі навчилася самостійно.

Як повідомляв Знай.uа, браконьєри вбили останніх у світі білих жирафів — матір та дитинча. У Кенії браконьєри вбили унікальних білих жирафів, тепер у світі залишився лише один представник цих незвичайних тварин. Суспільство дикої природи Кенії розслідує інцидент, браконьєрів поки не знайшли.

Також Знай.uа писав, моряк зловив рибу-тригера з людським ротом, фото страшніше фільму жахів.