У Києві, як і по всій Україні, дітей відправили на карантин через загрозу поширення небезпечного для життя коронавіруса. Однак відсутність занять у школах надала київським школярам можливість підзаробити. Про це повідомляє кореспондент Знай.uа.

зокрема, діти були помічені з фірмовими рюкзаками фірми доставки Glovo. На опублікованих знімках – дитина шкільного віку, не старше 10-12 років, який пізно ввечері на Майдані прямує кудись з рюкзаком Glovo за плечима.

Фото: Знай.ua
Фото: Знай.ua

Фото: Знай.ua
Фото: Знай.ua
Фото: Знай.иа

Крім закономірного питання, куди дивляться батьки школяра і чому він не на карантині, виникає ще один – наскільки безпечна така підробіток для дитини його віку в місті-мільйоннику.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, у Чернівецькій області за коронавіруса оголошено режим надзвичайної ситуації

Як повідомляв портал Знай.uа Україна закриває кордони з-за коронавіруса, офіційна заява РНБО

Знай.uа нагадує, що інфекціоністи повідомили про першої смерті від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.