У Києві можуть посилити карантин і закрити в'їзди і виїзди зі столиці через загрозу коронавіруса.

Карантин у столиці може в найближчі дні стати більш суворим через загрозу поширення коронавірусу. Як повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник, в Києві зараз введені тільки обмежувальні дії, а не повноцінний карантин. Але якщо в столиці буде офіційно зареєстрований перший випадок зараження коронавірусом, то будуть вводитися додаткові обмежувальні заходи.

"Рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не обмежує роботу установ влади, всі працюють в штатному режимі. Єдине, що повинен бути скринінг в органах державної влади. Мається на увазі, що на вході з'явиться пост з лікарем, санепідеміологом, які за зовнішніми ознаками будуть контролювати. Люди з явними ознаками не допускатимуться", - повідав Поворозник на брифінгу в КМДА.

у масці, скріншот з відео
у масці, скріншот з відео

Так само він розповів, що київська влада не виключає введення додаткових заходів у столиці та обмежень на в'їзд-виїзд з міста.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Я підкреслюю, що це не карантин, а обмежувальні профілактичні заходи. У разі поширення, не дай Бог, коронавіруса в Києві – прийматимуться карантинні заходи, які передбачають обмеження пересування громадян, в'їзду в місто, виїзду з міста", - позначив держчиновник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відпустка на період карантину в Україні - як це працює, і хто може скористатися моментом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус в Україні: медики кинули людей напризволяще

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус кинув людству ще один виклик - до 5 тижнів