Десятий київський напівмарафон, який повинен був відбутися 4-5 квітня, позапланово перенесли на другу половину 2020 року. Нові дати його проведення будуть оголошені пізніше. Про це повідомили організатори спортивного заходу, компанія Run Ukraine.

"Run Ukraine не розглядає варіант скасування заходу. Київський міжнародний напівмарафон 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON буде проведено в 2020 році, але в інші дати, у другій половині року", - йдеться в офіційній заяві компанії.

Бігуни, Dcist
Бігуни, Dcist

В даний момент організатори заходу ведуть переговори з КМДА про вибір нової дати проведення напівмарафону. Можливо, її можуть назвати вже після 31 березня. "Ми ні на хвилину не припиняємо роботу над організацією цього грандіозного бігової події. Не менш кожного з вас ми прагнемо до того, щоб 16 500 бігунів вийшли на свої старти і досягли головної перемоги в життя – перемоги над собою", – заявили в Run Ukraine.

Нагадуємо, що в Києві з 12 березня оголошено тритижневий карантин через загрозу поширення коронавіруса Covid-19. Не працюють навчальні заклади, розважальні центри, заклади культури. У місті до 3 квітня ввели заборону на масові заходи за участю понад 60 осіб. Працівників підприємств з ознаками інфекційних захворювань міська влада вимагає не допускати до роботи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Великий тенісний турнір в Індіан-Уеллсі скасували через коронавіруса

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Україні скасували змагання з ралі через коронавіруса

Також «Знай.ua» писав, що УЄФА ввів зміни в правила для футболістів з-за коронавіруса