Київські торгово-розважальні центри продовжують працювати, не дивлячись на введений карантин через коронавірус. Про це в телеграм-каналі «Х**вий Київ» розповів один з користувачів, опублікувавши відео своєї прогулянки по одному зі столичних ТРЦ.

«Карантин в дії! І що в результаті? Торгово-розважальні центри як працювали, так і працюють (я розумію, що ніхто не збирається втрачати бабло)», - пише автор поста, висловлюючи своє невдоволення ігноруванням заходів безпеки з боку керівництва столичних ТРЦ.

Скрін, "Х**вий Київ"
Скрін, "Х**вий Київ"

Скрін, "Х**вий Київ"
Скрін, "Х**вий Київ"

Скрін, "Х**вий Київ"
Скрін, "Х**вий Київ"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Х**вий Київ

«Але нах** ***нуті матусі тягнуть своїх чад у зони відпочинку я, б**дь, вкурить ніяк не можу», - додає автор, не соромлячись у виразах.

«Тим часом у Штатах призупинили чемпіонат НБА, а в Італії - "Серію А". До речі, в Італії пі**ос крокує по країні. В результаті, зупиняється робота всіх установ, крім продуктових магазинів і аптек. Прогулявся "Космополітом" - "Tony Montana"», - зазначає користувач соцмережі, публікуючи на підтвердження своїх слів відповідні відеокадри.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.иа" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.