У Києві молодий чоловік викинувся з вікна 16-поверхового будинку. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

За попередніми даними, чоловікові було 30 років. Він мешкав у цьому ж будинку, за адресою вулиця Симиренка, 27, на третьому поверсі, але стрибнув з явно більшої висоти.

Його родичі розповіли правоохоронцям, що пізно ввечері вони були в квартирі і розійшлися по кімнатам спати. Їх потривожив звук зачинених вхідних дверей. Почекавши трохи і не дочекавшись повернення хлопця, вони подалися його шукати.

Тіло молодого чоловіка без ознак життя вони виявили на вулиці, під вікнами.

Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Рідні стверджують, що ніяких конфліктів всередині їх сім'ї не було, і вони не розуміють, що могло штовхнути загиблого на такий радикальний крок.

В даний час причину трагедії намагаються з'ясувати правоохоронці. На місці події працювали поліція, бригада швидкої допомоги та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, чоловіки напали на мітинг до 8 березня, але правоохоронці затримали жінок.

Як повідомляв Знай.uа, я тепер не зовсім дівчина - зірка "Зачарованих" Роуз Макгоуен розлучилася з трансгендерної моделлю і знайшла нову кохану.

Знай.uа писав, цькування дівчат з порноклипа Ліндеманна - хто і за що загрожує їх захисниці.