Незабаром у Києві можуть заборонити фотографуватися з тваринами за гроші.

Відповідні рішення з'явилося на сайті Київради.

Так у відповідності з цим рішенням у Києві планують заборонити заробляти на вуличних фото і відео з тваринами. Але відзначимо, що в цьому рішенні зазначено " Київрада рекомендує припинити експлуатацію тварин для надання відео- і фотопослуг у комерційних цілях в місті Києві". Тобто по суті рішення носить рекомендаційний характер.

Активісти вимагали заборонити експлуатації тварин для фотопослуг, фото Інформатор


Але все ж контроль за цим буде здійснюватися. Київські депутати будуть пропонувати Нацполіції посилити контроль за виконанням статті 89 КУ про адміністративні правопорушення (Жорстоке поводження з тваринами).

Згідно з ним, за знущання над одною твариною накладається штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією тварини. Якщо ж тварин двоє і більше або надання таких послуг надано повторно, то в такому випадку загрожує штраф від 5100 до 8500 грн або адміністративний штраф терміном на 15 діб з конфіскацією тварини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюка, звіряча розправа потрапила на відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати гицелів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював кішок і собак.