Після того, як у Києві був оголошений карантин по коронавирусу, жителі столиці піддалися масовій паніці й кинулися в магазини скуповувати товари. «Під удар» потрапили ті продукти, які можуть зберігатися довго – крупи, макарони, сіль і цукор. У соцмережах люди розміщують фото порожніх полиць у супермаркетах.

Такий ажіотаж спровокований в першу чергу страхом перед можливим перекриттям транспортного сполучення, а також бажанням «пересидіти» три тижні карантину в безпеці – у власному будинку.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото: «Київ сьогодні»
фото: «Київ сьогодні»

Geplaatst door Юлия Анатольевна op Woensdag 11 maart 2020

«Кияни збожеволіли і почали скуповувати продукти в супермаркетах. Пишуть, що великі черги в Metro. Ми б порадили зберігати спокій, але самі вже біжимо в найближчий магазин», - пишуть у телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Крім того, в банкоматах закінчується готівка – люди поспішають перевести в готівку гроші на банківських рахунках. Перед деякими банкоматами, де ще є запаси готівки, шикуються величезні черги.

Однак поки немає даних про те, що карантин в Україні буде настільки суворим, що підвіз товарів у магазини не буде здійснюватися.

Нагадаємо, Apple скасувала презентацію iPhone 9 в кінці березня, коронавірус ламає всі плани.

Як повідомляв Знай.uа, коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Знай.uа писав, в Україні ввели карантин через коронавірус - що зміниться в найближчі дні.