На Київщині вже кілька днів розшукують неповнолітнього хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

На Київщині у місті Бровари розшукують 16-річного Макарчука Валерія. Відомо, що у суботу, 7 березня, о 07: 10 хлопець вийшов зі свого дому та досі не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відімкнений.

Близькі зниклого хлопчика повідомили, що він може знаходитися у Києві або в селищі Козелець Чернігівської області.

Макарчук Валерій, фото Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклого: на вигляд 16 років, зріст 168 см, худорлявої тілобудови, волосся темно- коричневе коротке, очі зелено-карі, на обличчі шрами від прищів. Хлопець був одягнений в куртку чорно-сірого кольору з капюшоном, штани спортивні чорного кольору з малюнком в частині гомілки у вигляді хрестів білого кольору, кофту кольору "хакі", черевики чорні шкіряні. З собою має рюкзак чорного кольору з зеленими смугами.

Якщо ви бачили цього хлопця, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Увага! #Розшукується дитина! м. Бровари, Київська область Броварським відділом поліції розшукується неповнолітній...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 11 maart 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також Знай.uа" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.