Служба безпеки України заарештувала на одній з вулиць Києва учасника міжнародної терористичної організації "Ісламська держава", який був оголошений у міжнародний розшук. Про це повідомляється на сайті силового відомства. Так, спецслужба отримала дані про те, що злочинець потрапив на територію України нелегально, щоб уникнути кримінальної відповідальності за участь у збройному формуванні "ІДІЛ". В СБУ повідомили, що терорист вже на українській території приєднався до одного з етнічних злочинних угруповань, яке причетне до важких і особливо важких злочинів.

Співробітники Служби безпеки іноземця спіймали на одній з київських вулиць. Згідно з постановою Шевченківського районного суду Києва, злочинець буде знаходиться під вартою, а в прокуратурі вже почали процедуру його екстрадиції. Заходи щодо розшуку та затримання зловмисника проводилися спільно з Київською місцевою прокуратурою №10.

Спійманий злочинець, фото - СБУ
Спійманий злочинець, фото - СБУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ІГ обрало нового ватажка – хто очолить терористичну організацію.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві лютують бойовики ІГ - чотирьох іноземців схопили за жорстоке вбивство.

Також портал "Знай.ua" писав, що ІДІЛ вже в Києві – СБУ затримала ключового терориста поруч зі столицею.