У Києві вчора, 10 березня, близько 19:40 на Оболоні дивний чоловік вирішив пострибати на припаркованих машинах. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на зупинці «Богатирська». Неадекватний чоловік заліз на припарковані машини і почав стрибати з даху на дах, а потім просто зайшов в автобус №99 і поїхав.

Повідомляється, що під час цього в десятці метрів від нього стояла компанія з п'яти чоловіків, які ніяк не відреагували на події.

Вчера в 19:40 в Оболонском районе, на остановке «Богатырская» произошла такая ситуация: Неадекват залез на припаркованные машины и начал прыгать с крыши на крышу, а потом просто зашёл в автобус #99 и уехал. В это время в 10 метрах от него стояла компания из 5 мужчин, которые даже вообще не среагировали. Общество, однако.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 11 maart 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Пощастило, що власників авто не було. Молитва врятувала б», «Ну стрибає людина по тротуару, весна ж, гарний настрій! Ну а те, що під ногами не асфальт, а дахи авто "припаркованих" автолосей, то це їх karma police», «А що не так?Пішохідна зона-тротуар», «Капець... скільки ж долбодятлів на грішній землі?! І таке враження, що вони всі в Україну переїхали жити...», - пишуть коментатори.

«Зараз в мережі з'явився челендж «Пробіги по машині», як варіант. Хоч чувак все-таки повів себе не адекватно, на тротуарі купа вільного місця. Хоч на деяких вулицях Києва так паркуються на пішохідній зоні, що доводиться йти по проїжджій, і в цей момент величезне бажання, щоб була можливість підігнати авто кран з плитою в тон 20 і порівнювати із землею такі авто», - додають деякі.

Нагадаємо, 5 березня у Борисполі озброєний чоловік протаранив два автомобілі, після чого виліз з авто і приставив до свого скроні пістолет.

Як повідомляв портал Знай.uа , на Лісовому масиві в маршрутці чоловік ударив дівчину прямо в обличчя, розбивши при цьому йому ніс.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік вліз у розбірки з іноземцями і отримав кулю в обличчя.