Київ знову відвідав популярний американський актор Джаред Лето. На цей раз він відвідав українську столицю разом зі своєю групою 30 Seconds to Mars і дав концерт. Крім того, Лето встиг залізти на один з київських мостів і зняти там екстремальне відео. Відповідний ролик з'явився на його сторінці в соцмережі.

Як повідомляється, 48-річний актор видерся на опору Рибальського мосту. Він зазначив, що йому подобається Київ, особливо за те, що можна ось так запросто піднятися на мости. Літо додав, що чув чутки про закриття Рибальського мосту – «Я чув, що вони закривають цей іржавий старий міст, над яким працюють вже два десятки років».

Літо вважає, що «це класне місце, і багато людей люблять проводити там час». Він запропонував перетворити прилеглу територію в парк для відпочинку місцевих жителів і гостей української столиці.

«Парк L’єto звучить непогано», - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому не відомо, коли саме американець піднімався на міст – на відео все навколо вкрите зеленню, якої в Києві на початку березня ще не було.

Нагадаємо, що Джаред Лето ледве уникнув смерті під час сходження на скелю в каньйоні Ред Рок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джаред Лето шокував шанувальників жіночним стилем: стрази, блискітки і щетина.

Також портал Знай.uа писав, що красень Джаред Лето залишив прихильницям номер мобільного, зателефонувати може кожна.