У березні кияни отримають платіжки за комунальні послуги зі зниженими цінами на опалення і гаряче водопостачання. Ціни на ці види послуг майже на третину зменшилися.

11 березня жителі Києва отримають платіжки зі зниженими цінами на комунальні послуги. Про це повідомляють у мерії Києва.

Вартість за центральне теплопостачання буде менше на 26%, а за гаряче водопостачання на 24% менше. Ці зміни пояснюють зменшенням загальної ціни на газ. Якщо в січні вартість газу становила 6235 гривень за тисячу кубічних метрів, то за підсумками лютого, ціна впала до 3948 гривень за тисячу кубічних метрів.

Також у «Київтеплоенерго» розповіли, що за лютий зменшився попит на центральне теплопостачання. Але от коли закінчиться опалювальний сезон, досі не вирішено, оскільки на даний момент вночі температура повітря все ще доходить до 0℃. Крім цього в «Київтеплоенерго» відзначили, що в середньому опалювальний сезон триває до 15 квітня.

Знижки на послуги опалення та гарячого водопостачання будуть прописані в квитанції окремою графою. Але нагадаємо, що ця знижка застосовується тільки до платіжок за лютий. А ціни на наступні місяці будуть окремо оговорюватися владою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

оплата комунальних послуг, скріншот з відео
оплата комунальних послуг, скріншот з відео

Якщо у вас раптом виникли питання і ви хотіли б отримати консультацію за принципом «єдиного вікна» — звертайтеся до сервісних центрів Центру комунального сервісу, заходьте на сайт «ЦКШ» або телефонуйте за телефоном: 247-40-40.

Нагадаємо, що у жителів столиці є можливість достроково припинити опалювальний сезон. Для цього таке рішення мають підтримати не менше 75% його жителів.А це означає, що вам потрібно організувати збори з сусідами і обговорити це питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям підготували шалені штрафи за прострочення, "зубожиння" не зупинити

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українцям завдали удар нижче пояса - кому доведеться повернути субсидії

Також «Знай.ua» писав, що Українцям нарахують додаткову комуналку, як уберегти свій гаманець