У Києві неадекватний чоловік намагався помститися дівчині за те, що вона завадила пограбувати жінку на її очах. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у Facebook.

Як зазначають автори посту, дівчині погрожували «прирізати» її – вона побачила, як невідомі намагаються пограбувати людей, які вийшли з опери після вистави.

«Друзі, привіт! Це якийсь п*здець в Києві коїться... Щойно мою сестру оця саранча грозилася порізати за те, що вона завадила пограбувати жінку, яка виходила після вистави з Національної Опери», - написали в спільноті.

«Ось фото одного з них, якого ще вчора сфотографували при спробі крадіжки на метро Льва Толстого. З ним були ще мінімум дві подібні саранчі», - додали автори посту, опублікувавши відповідний знімок.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«О, я сьогодні їх відігнав на вул. Богдана Хмельницького. Хотіли теж когось там "почистити". Їх мабуть лякає військова форма, бо розвернулася на 180°», - пишуть у коментарях.

«По суті якщо вони ніяким чином не несуть кримінальної відповідальності за свої дії, то і по відношенню до них не може бути ніякої кримінальної відповідальності», «А немає хлопців, боксерів, бійців, які командою, у вільний від тренувань час, пройшлися б пару раз по злачних місцях, і пояснили б на пальцях цим товаришам, що так робити погано», - додають інші.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.