У п'ятницю, 6 березня, стало відомо про те, що в київській школі № 159, яка за адресою вулиця Генерала Тупікова, 22, учні п'ятого класу були госпіталізовані з серйозним отруєнням.

Як повідомляє Інформатор, інцидент у школі стався в четвер, 5 березня. Через отруєння антисептиком дітей у терміновому порядку доставили до найближчої лікарні.

Варто уточнити, що симптоми отруєння виявили відразу в шістьох дітей. Двох школярів госпіталізували. Інших вже відпустили додому. Під час встановлення причин медики з'ясували, що діти отруїлися антисептиком для рук. Передбачається, що учні їм обливалися під час перерви між уроками.

швидка допомога, фото: clinic.gov.ua
швидка допомога, фото: clinic.gov.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Майдані Незалежності у Києві двоє підлітків вирішили "розважитися". І нічого розумнішого не вигадали, як з'їхати з "Глобуса", що на Майдані.

Нагадаємо, 5 березня у Борисполі озброєний чоловік протаранив два автомобілі, після чого виліз з авто і приставив до своєї скроні пістолет.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Лісовому масиві в маршрутці чоловік ударив дівчину просто в обличчя, розбивши при цьому їй ніс.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік вліз у розбірки з іноземцями та отримав кулю в обличчя.