У Києві триває боротьба зі стихійною торгівлею в заборонених для цього місцях. Про нові успіхи на цьому поприщі відзвітували в департаменті міського благоустрою КМДА на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, спільними зусиллями команди інспекторів, співробітників комунальних служб і правоохоронних органів були очищені від стихійної торгівлі вулиці Мишуги, 3, і проспект Бажана в районі станції метро «Позняки» у Дарницькому районі. Крім того, прибрали самовільно встановлені місця для торгівлі на вулиці Лаврухіна, 5, і на вулиці Бальзака, 83.

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Фото: КМДА
Фото: КМДА
Фото: КМДА

У департаменті закликали киян відповідальніше ставитися до власного здоров'я і не купувати товари «з підлоги» - у непризначених для цього місцях.

Також у департаменті опублікували знімки місць, де були прибрані торгують продуктами бабусі і самовільно встановлені лотки з квітами.

«Стало прямо - Сінгапур!», - не стрималися від уїдливих коментарів кияни.

Нагадаємо, раніше У київському метро чоловік "пірнув" під поїзд, очевидці скрикнули - чим закінчився кошмар

Як повідомляє портал «Знай.іа» Київ через коронавірус одягається в протигази - все почнеться в метро, тривожні кадри

"Знай.іа" писав, що У Харкові копа, який відкрив стрілянину в метро, відправили в дивне місце, і це - не в'язниця