У Києві невідомий чоловік пішов підстригтися і обікрав касу перукарні.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У четвер, 5 березня в Києві на вулиці Героїв Дніпра близько 21: 00 молодик зайшов в салон краси, щоб підстригтися. Після того, як стрижка закінчилася він заговорив працівницю перукарні і вкрав всі гроші з каси.

Скріншот з відео

"Після стрижки він заговорив співробітницю і обчистив касу. У поліцію звернулися, але може хтось його впізнає з підписників", - сказано в повідомленні "Київ оперативний".

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Уважно придивіться до фото. Якщо ви знаєте цього хлопця, чи вам щось відомо про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на лінію 102. Анонімність інформатору гарантується.

Внимание! #Розыск! Вчера на Героев Днепра, примерно около 21:00, зашёл паренёк подстричься. После стрижки он заговорил сотрудницу и обчистил кассу. В полицию обратились,но может кто его узнаёт из подписчиков. Анонимность гарантируем.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.