У київському метро тестують 4G-інтернет. Про це повідомляє «Укрінформ», посилаючись на коментар мобільного оператора Lifecell.

Як зазначається, першою локацією, де буде запущено інтернет нового покоління, стане станція "Академмістечко". В офіційній церемонії братимуть участь представники найбільших мобільних операторів України: «Київстар», «Vodafone Україна» та Lifecell. Крім того, будуть присутні також офіційний представник Київського метрополітену та компанії Huawei. Цей пуск 4G-інтернету буде демонстраційним, пояснили у метрополітені.

Зазначається, що пасажирам підземки повідомлять про подію та попередять про можливі складнощі із доступом до інтернету, які можуть виникнути в процесі підключення. Додають, що охочі матимуть змогу спробувати 4G-інтернет на своїх смартфонах.

Наступними станціями київського метрополітену, де запустять 4G-інтернет, стануть "Житомирська", "Святошин", "Нивки", "Героїв Дніпра", "Мінська", "Оболонь", "Сирець", "Дорогожичі" та "Лук'янівська".

Нагадаємо, як дивитися улюблені канали і не переплачувати

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", субсидіанти масово втратять пільги, кому приготуватися до екстреної перевірки

Також "Знай.ua" писав, що українцям підвищуватимуть пенсійний вік безкінечно, коли чекати заслуженого відпочинку