В цю неділю, 8 березня, всі представниці прекрасної статі будуть відзначати своє найулюбленіше свято в році. З цього приводу в Києві пройде велика кількість цікавих заходів. І традиційно цього дня у столиці не обійдеться без «Великого жіночого ралі».

Драйвові гонки стартують на Хрещатику о 10:00. Про це повідомляє з КМДА.

учасники минулорічного ралі, скріншот з відео
учасники минулорічного ралі, скріншот з відео

Легко можна здогадатися, що у змаганнях беруть участь тільки жінки. Екіпаж складається з двох осіб — пілота і штурмана. Рух учасників відбудеться за маршрутом-легендою і тільки в рамках правил дорожнього руху. У 2020 році проведуть окремий залік для автомобілісток на електромобілях. Також майбутнім учасницям варто знати, що кожен рік організатори гонки доповнюють «Велике жіноче ралі» цікавою схемою слалому на спеціальних ділянках.

Авто учасниць поділяються на класи (з об'ємом двигуна):

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
  • №1 – до 1400 кубічних см
  • №2 – до 1800 кубічних см
  • N 3 – понад 1800 кубічних см

Всім новеньким цього змагання пропонують приєднатися до офіційної групі заходу в Facebook. Там ви зможете дізнатися всю інформацію про ралі, знайти штурмана і перейняти досвід тих, хто вже не раз брав участь у гонці. Для участі в «Великому жіночому ралі» потрібно заповнити онлайн-заявку, реєстрація вже відкрита. Організатори зазначають, що потенційним учасникам змагання не потрібно мати ніяких особливих навичок, всьому необхідному в гонці вас навчать.

Планується, що з 03:00 до 09:00 8 березня у КМДА на Хрещатику, 36 монтуватимуть конструкції і обладнання, необхідні для організації та проведення заходу. Демонтаж запланований з 22:30 8 березня до 03:00 9 березня.

Нагадаємо, раніше Знаменитий гонщик повернеться у Формулу-1 після дев'ятирічної перерви і важкої аварії

Як повідомляє портал «Знай.ua» На ралі "Дакар" російський вантажівка роздробила кістки глядачеві: KAMAZ навіть не зупинився

Також «Знай.ua» писав, що Легендарний гонщик загинув прямо під час ралі: болід перетворився в криваву купу металу