У Києві розшукують чоловіка, який викрав із супермаркету, розташованого на Борщагівці, велика кількість масла. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний».

«Цей персонаж є злодієм, вкрав з магазину, який знаходиться на Борщагівська, 171/18, вершкове масло на більш ніж 800 гривень», - написали у співтоваристві, опублікувавши відповідне відео.

При цьому автори посади додали, що «дівчинку-працівника магазину вже не врятувати, і вона сплатила збиток, але хотілося б застерегти інших від цієї гидоти злодійський і знайти його».

Внимание! #Розыск! Данный персонаж является вором, украл из магазина, который находится на Борщаговской, 171/18, украл сливочное масло, на более, чем 800 гривен. Девочку-работника магазина уже не спасти и она оплатила убыток, но хотелось бы предостеречь других от этой мерзости воровской и найти его.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 4 maart 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Да, охорона, браво! Це вам не матусь щемити при дітях за те, що дитина чупик взяв!!!», «Піз**, на касирів крадіжки не вішають, а якщо десь і вішають, то потрібно вішати тих, хто вішає!», «Капець я дивуюся написаному, нібито винна дівчинка. Вона його за руку водила, і в кульок клала товар, охренеть. Видно господареві вигідні такі злодюжки, а звідки відома така сума... Смішно.... Давайте, дівчата, платите, а до вас ще не раз прийдуть такі покупці, а потім їх будуть розшукувати. Дівчата, біжіть з цього магазину, а то вам тільки доведеться платити за крадіжку», - обурюються кияни.

«А за що дівчинка-то розрахувалася? Вона замість охорони повинна ходити за кожним покупцем?! Або охоронець - дівчина?», «Дівчина працює як продавець, касир і охоронець, я правильно зрозумів? Але платять їй 100% тільки за касира. Але збитки з неї?», «А за яким законом списали товар з продавщиці? За яким законом ці бариги продавали товар, який не застрахований?», - продовжують дивуватися користувачі.

«Масляна по-Борщаговски», - сміються при цьому деякі.

Нагадаємо, раніше в Ашані знайшли подарунок на 14 лютого для колишніх - смачного!

Як повідомляв портал "Знай.ua", супермаркет "АТБ" заполонили переносники чуми, українці лютують: кадри не для слабкодухих.

Також "Знай.ua" писав - закриті клітки: Ашан почав блокувати обурених клієнтів у соцмережах.