Поки Київ та інші великі українські міста з жахом готуються до майбутньої боротьби з небезпечним коронавірусом, в столичному метро його не дуже-то й бояться. Там помітили працівницю, яка розвішувала плакати про небезпечний вірус, ігноруючи елементарні правила гігієни. Про це повідомили в телеграм-співтоваристві «Україна в шоці», опублікувавши відповідні відеокадри.

«Працівниця київського метро розвішує інформаційні плакати щодо захисту від вірусних інфекцій, де, зокрема, написано, що не можна чіпати обличчя руками. При цьому жінка рве скотч зубками», - дивуються автори посту.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

На опублікованих кадрах справді видно жінка у формі співробітниці метрополітену, яка розвішує плакати про боротьбу з коронавірусом. При цьому замість того, щоб озброїтися ножицями, вона азартно рве скотч власними зубами. Не відомо, скільки ще людей до неї брали цей скотч, і чому жінка проігнорувала звичайні ножиці, які істотно полегшили б її завдання.

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.