В одному з районів Києва колишній АТОшник з гранатою в руках ходив по під'їзду і стукав до містян у квартири.

Про це повідомляє спільнота "Dtp.kiev.ua" в соціальній мережі Facebook.

Так, у середу, 4 березня в центрі Києва в одному з житлових будинків на Лесі Українки колишній учасник АТО з гранатою стукав у двері до мешканців будинку.

Фото Dtp.kiev


"Якщо вам цікаво, бульвар Лесі Українки, 28, 7 під'їзд, на 9 поверсі закрився колишній член АТО. Ходить стукає у двері і ломиться в квартири, заявляє що має при собі гранату", - йдеться в повідомленні.

Фото Dtp.kiev


На місце події прибули правоохоронці. Вони оперативно затримали чоловіка та вилучили у нього вибухонебезпечний предмет. На даний момент з'ясовується, звідки у киянина з'явилася граната. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скріншот поста

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киян закликали не ходити на Лису гору через вибухи: "Не наражайте себе на страшну небезпеку!"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Налякав увесь місто: розлючений чоловік ледь не здійняв у повітря машину з поліцейськими, відео

"Знай.uа" писав, що У Харкові затримали психа з гранатами в кишенях - мріяв підірвати метро і "увійти в історію"