Поліція Київської області передала в суд обвинувальний акт стосовно жінки, яка підозрюється у навмисному вбивстві своєї новонародженої дочки. Даний інцидент стався ще наприкінці минулого року у Фастові.

За даними прес-служби Головного управління Національної поліції у регіоні, 32-річна вагітна жінка народила дівчинку в туалеті. Після пологів вона загорнула дитину в рушник і відвезла її в лісосмугу, де і кинула помирати.

немовля, скріншот з відео
немовля, скріншот з відео

Тільце немовляти виявили працівники поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін до 5 років. Обвинувальний акт направлено на розгляд суду.

Нагадаємо, раніше Розбещувач дітей поплатився життям за домагання до хлопця, героя-рятівника позбавили волі

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зірвався суд у справі звіра, який збезчестив однорічну дівчинку з ДЦП

Також «Знай.ua» писав, що У Києві чотирьох малюків визволили з квартири-звалища - так виглядає скалічене дитинство