Сьогодні вночі, 2 березня, на Бориспільському шосе у Києві в аварію потрапила навантажена алкоголем фура. DAF з'їхав з дороги, зніс близько десяти метрів відбійника і врізався в стовп. На місце прибули лікарі і патрульні.

Далекобійник не отримав серйозних травм, але його дивна поведінка викликала у поліцейських недовіру. І, як з'ясувалося пізніше, не дарма.

За попередніми даними, близько другої ночі фура,навантажена коньяком, шампанським та іншими алкогольними напоями, з'їхала з траси. Величезна машина «зажувала» під себе відбійник і врізалася в стовп. Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння і йому запропонували пройти тест за допомогою драггера.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прилад показав цифри в 2,03 проміле алкоголю в крові, що в десять разів перевищує дозволену норму. Пізніше чоловік зізнався, що перед поїздкою пив горілку. На нього складуть протокол за статтею 130 Купап (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння).

Нагадаємо, раніше Львів'янина на BMW занесло на слизькій трасі, жахлива загибель - тисніть на гальма

Як повідомляє портал «Знай.ua» П'яний шумахер влаштував форсаж по нічному Львову і зніс собі дах, кадри екшна

Також «Знай.ua» писав, що Українець хотів відремонтувати фуру, але не розрахував своїх можливостей, за що поплатився життям