У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, яка могла обернутися трагедією, якби не самовідданість і хоробрість однієї людини. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, аварія сталася на Русанівці – автомобіль, що рухався дорогою, раптово з'їхав у канал. При цьому на відео з камер спостереження видно, що машина рухалася на невеликій швидкості.

У потопаючому автомобілі знаходилися чоловік і жінка. Їм на допомогу кинувся хлопець Казбек, який проходив повз і став свідком аварії.

«А ось Людина Казбек. Цей хлопець без вагань кинувся у крижану воду, щоб врятувати незнайомих йому людей. І йому це вдалося. Потім ще й сором'язливо відмовлявся від допомоги собі», - написали автори посту.

А от Людина на ім‘я Казбек. Цей хлопець без вагань кинувся у крижану воду, щоб врятувати незнайомих йому людей. І йому це вдалося. Потім ще й сором‘язливо відмовлявся від допомоги собі. Відео ДТП тут: https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-2445/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 29 februari 2020

Пізніше водій авто розповів прибулим правоохоронцям, що причиною аварії стала собака, що вибігла на дорогу.

«Людина з великої літери! Оточуючі теж молодці, запропонували допомогу! Повага до таких людей… яка від глибини душі виходить!», «Ось хто виростив і виховав цю Людину?! Чоловіка! Вклоняюся до землі його батькам!», «Орден цьому громадянину, героїчний вчинок! Далеко не кожен так зможе. Міцного здоров'я і величезного щастя Людині», - пишуть захоплені кияни.

У коментарях також допускають, що героєм може виявитися Казбек Тадеєв, що обіймає посаду прокурора.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа а автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.