У Київській області затримали двох злочинців, які пограбували птахофабрику – винесли з господарства два десятки курей та майже сім сотень яєць. Про це повідомили у поліції регіону.

Як зазначається, крадіжку було скоєно з птахофабрики, розташованої у селі Садове Баришівського району. Після недовгих розшуків правоохоронці затримали двох чоловіків – мешканців Згурівського району. Як виявилося, один із них раніше вже відбував покарання за аналогічний злочин.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях до посту про подію користувачі соцмереж жартують, що «напевно, у однієї з курок мобільний телефон був, і зателефонувала в поліцію».

«Напевно, якийсь півень здав!», «Слава і честь доблесній поліції за затримання особливо небезпечних злочинців», «Бізнес-план провалився», «Один із них - курячий рецидивіст», - сміються кияни.

«Злочин століття, розстріляти однозначно!», «Оце злочин розкрили. За зірочці начальству. Видно, яйцями не поділилися. Зате циган по Києву ще більше, ніж тих курей на птахофабриці, і кожен по золотому яєчку носить "реформованим"...», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше українці знайшли у відомому супермаркеті мертвечину, прострочення та смердючих курей: великі пригоди в маленькому Varus.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Українка придбала в супермаркеті Varus разом зі смаколиком "начинку" з людини, бридко дивитись

Також "Знай.ua" писав, що АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціального буханця — епічні кадри.