У Києві сталася страшна аварія, поліцейський автомобіль марки Skoda збив хлопця просто на пішохідному переході.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, в четвер, 27 лютого в Києві сталося ДТП. Поліцейські на автомобілі марки Skoda їхали столичними вулицями, коли пішоходи переходили дорогу, то автівка загальмувала, щоб пропустити їх. Після чого вони повернули ліворуч де також в цей момент люди переходили дорогу і наїхали просто на пішохода.

Скріншот з відео

"Поліцейська, автівка Skoda прямо на пішохідному переході збила хлопця. Ніби нічого серйозного, тільки як так можна?", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Цей інцидент стався на перехресті Крамського та Львівської. Наразі про стан постраждалого нічого не відомо. Очевидцеві події вдалося зафільмувати номера автівки, яка здійснила наїзд на пішохода - 6289.

Вчора на перехресті Крамського та Львівської поліцейська, автівка #Skoda (#6289) прямо на пішохідному переході збила хлопця. Ніби нічого серйозного, тільки як так можна?

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 28 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напоминаем, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.