Пасажирку літака, яка прибула до Києва з Італії, де вирує спалах коронавіруса, госпіталізували прямо з аеропорту «Бориспіль». Про це повідомили в співтоваристві «Київ зараз».

Наголошується, що у госпіталізованої – підвищена температура тіла. У зв'язку з цим її чекає перевірка на смертельно небезпечний коронавірус, що охопила вже безліч країн світу. Разом з тим, у неї, швидше за все, гостре респіраторне захворювання, відзначають медики.

За весь час з моменту запровадження особливого контролю за здоров'ям прибувають в Україну громадян з країн, де виявлено випадки зараження, температурні виміри пройшли більше 160 тисяч чоловік.

Фото: «Київ зараз»

Поки що в нашій країні не виявлено жодного випадку зараження коронавірусом, а українка, госпіталізована з цим захворюванням в Японії, одужала і виписалася з лікарні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що у зв'язку з коронавірусом в Китаї, місцеві влади Гонконг прийняла рішення видати кожному жителеві на руки по $1280. Відомо, що для цього необхідно бути постійним повнолітнім жителем даного адміністративного району КНР.

Як повідомляв Знай. ua коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Також Знай.uа писав, що вже двоє українців госпіталізовані з підозрою на коронавірус.