У Києві готуються до боротьби з коронавірусом. Це небезпечне захворювання підбирається все ближче до України, і в будь-який момент може атакувати. Тому столичні лікарні готуються до госпіталізації можливих пацієнтів з цим діагнозом, повідомили в прес-службі столичної мерії.

Як повідомляється, столичний градоначальник Віталій Кличко відзвітував про готовність київських медичних закладів до прийому і лікування можливих хворих з коронавірусом.

За його словами, в Києві вже визначили лікарні, в яких підготували ізольовані інфекційні палати-бокси для прийому громадян, надісланих на карантин і для проходження лікування.

Кличко також нагадав, що наразі випадків смертельно небезпечного захворювання ні в Києві, ні в цілому по Україні не зафіксовано.

Але бути готовим треба до всього, зазначив мер Києва.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як не переплутати коронавірус зі звичайною застудою, головні симптоми.

Як повідомляв Знай. ua коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Також Знай. uа писав, що вже двоє українців госпіталізовані з підозрою на коронавірус.