У Києві патрульні поліцейські привели додому знайдену шестирічну дівчинку і були шоковані умовами, в яких проживає дитина. Про це повідомили в прес-службі поліції столиці.

Як повідомляється, дівчинку без батьків виявили в тупику маршруток на вулиці Довженка. Вона розповіла, що її віз в дитячий садок старший брат, але вона загубилася і заблукала. Поліцейські розпитали дитину і встановили, де вона може проживати. Вони привезли дівчинку до батьків, двері їм відкрив батько дитини, який навіть не підозрював про зникнення – син нічого не сказав батькам.

Разом з тим патрульні звернули увагу на безлад, який панував у квартирі – речі були розкидані, меблі зламані, приміщення явно потребувало генерального прибирання. В таких умовах виховуються четверо дітей.

У зв'язку з ситуацією правоохоронці поінформували про сім'ю службу у справах дітей, там сім'ю візьмуть під контроль.

В коментарях до посту знайшлися ті, хто виступив на захист сім'ї.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

«А чому не інформують про те, що батьки дітей - не алкоголіки, а два інваліда з дитинства? Чому не вказують, що ситуація трапилася 20.02.2020? Де інформація про проведену роботу з даною сім'єю районною Службою у справах дітей та сім'ї? Патрульна поліція Києва, якщо інформуєте громадян про свою «велику перемогу», то інформуйте вірно», - написала одна з користувачок.

«Тобто робити дітей інваліди можуть, а слідкувати за дітьми і за чистотою у квартирі не можуть?», «Як можуть не алкоголіки жити в таких срачах, в такому бруді? Що з дітьми? Яка робота може проводитися з такими сім'ями, ходити прибирати їм три рази в день?», - обурюються інші коментатори.

«А який взаємозв'язок між інвалідністю і смітником, на якому харчуються і розвиваються діти??? Те, що ви пишете, було б виправданням, що люди живуть в маленькій квартирці, тому що немає можливості заробити через інвалідності, інвалідність буде виправданням дуже дешевим речам, речам з секонду, відсутності колясок і велосипедів. Але такому гімну в квартирі виправдання немає… Таких людей, як п'ють, б'ють, треба ходити і тикати мордою і виховувати», «А інваліди з дитинства мають забити на своїх дітей? Діти винні, що народилися у таких батьків? Коли такі батьки приймали рішення жити статевим життям і народжувати, на що вони розраховували?», - запитують читачі.

Нагадаємо, на пенсію після 60-ти: половина українців ризикують зустріти старість у злиднях

Як повідомляв портал "Знай.uа" , зарплати та ціни в Україні помістили в карикатуру: актуально про бензин, світло і хліб

Також "Знай.uа" писав, працювати з останніх сил: в Україні зміниться порядок виходу на пенсію, що потрібно знати