У Києві свідки зняли на відео, як підлітки, ризикуючи власним життям, чіпляються за електричку та катаються на ній. Відповідні відеокадри було опубліковано у спільноті «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Оце забавки у молоді... І нікого з них (та їх батьків) не хвилює, що то максимально небезпечно і може завершитися фатально, як вже було неодноразово», - написали автори посту.

У коментарях кияни висловлюють своє обурення, зазначаючи, що хлопці не заслуговують на жалість та співчуття в разі їхнього каліцтва чи загибелі.

Оце забавки у молоді... І нікого з них (та їх батьків) не хвилює, що то максимально небезпечно і може завершитися фатально, як вже було неодноразово. Київ, Лівобережна

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 27 februari 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Природній відбір, проти еволюції не попреш...», «Що ж так Бог обділяє нашу молодь розумом», «Такі - проблема батьків. От не шкода, коли поїзд переполовинить», «На трансплантацію підуть. Людей інших врятують», «Типове генетичне сміття - природний відбір триває...», «Ну переїде потягом пару довбо**бів, ну і нехай. Природній відбір. Аби потім мамці у ФБ не жалілися», - пишуть коментатори.

«Проте найобурливіше те, що коли вони калічаться, то збирають гроші їм на лікування всією країною, і ще починається довга тяганина, щоб знайти, хто винен в даній ситуації», - додають інші.

«Це спецназ працює! Все нормально, йдіть на роботу!», - сміється дехто.

Нагадаємо, раніше у столиці в одному з районів просто посеред біло дня спалахнула електричка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Укрзалізниця не стоїть на місці і вражає винахідливістю, кмітливістю, і позамежним рівнем нахабства теж. "Знайомтеся: це ЗВИЧАЙНИЙ вагон-купе, в який були продані квитки як у швидкісну електричку у вагонах трансформерах..."

Також "Знай.ua" писав, що в одному з поїздом "Укрзалізниці" сталася жахлива НП, 4 людини серйозно побили провідника поїзда, який їхав з Києва в Івано-Франківськ.